3-retters festmenu

Rigtig god hjemmelavet festmad, som smager virkeligt godt.
Velegnet til bl.a. fødselsdage, konfirmation m.m.

Forretter

  1. Klassisk lækker rejecocktail med flûtes og smør 
  2. Varmrøget laks på salat med ravigottesauce og agurk med flûtes og smør - portionsanrettet
  3. Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges (2 stk. pr. pers.)
  4. Hjemmelavet tun mousse m/ rejer og dressing med flûtes og smør

Hovedretter

  1. Helstegt oksefilét med fedtkant, hjemmelavet coleslaw, paprikakrydret kartofler, ovnbagte gulerødder, samt Olsen's gode sauce
  2. Helstegt supermøre kalveculotter, provencekrydret kartofler, baconsvøbte bønner, parisergulerødder, samt Olsen's gode sauce
  3. Marineret svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, små kartofler stegt med bacon og , glaserede perleløg samt Olsen's hjemmelavet vildtsauce

Dessert

  1. Lækker Islagkage (husk plads i fryser)
Festmenuer - Slagter Olsen

Sådan gør du...

Vælg mellem 4 forretter og 4 hovedretter - med islagkage til dessert.

Kr. 235,-  Min. 12 personer

Prisen er pr. person
Skær selv ud og anret - kun saucen og flûte skal varmes!
(er du i tvivl om noget, så spørg endelig )


Ring og bestil på

 46 73 02 22

Vi bringer god mad ud alle ugens dage